Dissabte, 19 de juny de 2021 - Edició 1059
La República

SATSE veu amb bons ulls l’experiència sanitària d’Argimon i espera que la utilitzi en les polítiques com a conseller

ACN Barcelona.-El Sindicat d’Infermeria SATSE Catalunya veu amb bons ulls l’experiència sanitària que té Josep Maria Argimon, que aquest dimecres ha de ser nomenat conseller de Salut. En un comunicat, […]

Avatar
Agències 25/05/2021

ACN Barcelona.-El Sindicat d’Infermeria SATSE Catalunya veu amb bons ulls l’experiència sanitària que té Josep Maria Argimon, que aquest dimecres ha de ser nomenat conseller de Salut. En un comunicat, SATSE es mostra favorable que la cartera torni a estar “en mans d’una persona que té formació i experiència assistencial sanitària, a més d’un llarg recorregut en el món de la gestió i l’administració pública” i espera que la utilitzi en el disseny de les polítiques sanitàries. El sindicat recorda que ha estat en desacord en diverses ocasions amb les decisions preses per Argimon en diversos càrrecs a l’administració, com el de director gerent de l’Institut Català de la Salut (ICS), però tot i així creu que serà un “interlocutor” que parlarà el seu “idioma”.

El sindicat, que també valora el “rodatge” d’Argimon com a secretari de Salut Pública en els darrers mesos durant la pandèmia, espera poder reunir-s’hi aviat per exposar-li les necessitats del sistema sanitari i les seves demandes.