Diumenge, 26 de març de 2023 - Edició 1704
La República

SATSE valora positivament la tria de Yolanda Lejardi com a directora gerent de l’ICS

ACN Barcelona.-El sindicat d’infermeria SATSE valora positivament la proposta del nou Govern de situar la infermera Yolanda Lejardial capdavant de la direcció gerencial de l’Institut Català de la Salut (ICS). […]

Agències 01/06/2021

ACN Barcelona.-El sindicat d’infermeria SATSE valora positivament la proposta del nou Govern de situar la infermera Yolanda Lejardial capdavant de la direcció gerencial de l’Institut Català de la Salut (ICS). Així ho expressa el sindicat en un comunicat, en el qual espera que el fet que sigui una companya de professió es traslladi en una “embranzida” per al col·lectiu i permeti posar “fil a l’agulla” a aspectes com l’augment de les plantilles d’infermeria, la millora de les condicions laborals o el reforç de l’atenció primària. Així, veuen amb bons ulls que un dels càrrecs proposats per al Departament de Salut recaigui en una professional infermera perquè “comprendrà” el context i les necessitats actuals de la infermeria.

“Creiem que un perfil com el de la futura Directora Gerent estarà en la línia dels professionals i de potenciar aquesta atenció preventiva, global i propera a l’usuari que oferim les infermeres” expliquen des de SATSE.D’altra banda, es posen a disposició de Lejardi per a trobar-se i tractar alguns dels punts que esmenten i que consideren “cabdals”. Yolanda Lejardi és la persona proposada com a directora gerent de l’ICS i es tracta de la primera infermera que opta a aquesta posició a la institució.