Dijous, 23 de setembre de 2021 - Edició 1155
La República

SATSE demana analitzar el grau d’immunitat del col·lectiu sanitari per valorar si cal una tercera dosi de la vacuna

ACN Barcelona.-El Sindicat d’Infermeria SATSE demana a les administracions públiques que analitzin el grau d’immunitat del col·lectiu sanitari per valorar la possibilitat d’administrar una tercera dosi de la vacuna contra […]

Avatar
Agències 19/08/2021

ACN Barcelona.-El Sindicat d’Infermeria SATSE demana a les administracions públiques que analitzin el grau d’immunitat del col·lectiu sanitari per valorar la possibilitat d’administrar una tercera dosi de la vacuna contra la covid-19. El sindicat considera necessari reforçar les mesures de protecció existents i adoptar-ne de noves per garantir la salut dels treballadors del sector. També exigeix que es garanteixin entorns laborals “segurs”, assegurant que es compleixen “totes les mesures de prevenció necessàries”. En aquest sentit, denúncia que encara existeixen problemes de falta d’espai i ventilació en els centres sanitaris i sociosanitaris.

“No s’ha de baixar la guàrdia a l’hora de protegir uns professionals que estan en permanent en contacte amb persones ja diagnosticades de coronavirus o que són sospitoses de patir la malaltia”, ha remarcat en un comunicat.