Dilluns, 20 de març de 2023 - Edició 1698
La República

Satisfacció i desconcert entre els conductors el primer dia de descomptes als carburants: “Està bé però no n’hi ha prou”

ACN La Jonquera / Figueres – Satisfacció, desconcert i la sensació que la mesura no és suficient. Així és com enfronten els conductors el primer dia de rebaixa de 20 […]

Agències 01/04/2022

ACN La Jonquera / Figueres – Satisfacció, desconcert i la sensació que la mesura no és suficient. Així és com enfronten els conductors el primer dia de rebaixa de 20 cèntims el preu dels carburants. Durant les primeres hores d’aquest divendres, les benzineres de les comarques gironines han treballat amb certa normalitat i sense cues i, fins i tot, hi havia alguns usuaris que ni tant sols sabien que avui començava els descomptes. Entre d’altres coses, perquè als marcadors continua apareixent el mateix preu que hi havia ahir i això provoca algunes situacions de confusió. “20 cèntims és molt poc. No n’hi ha prou”, diu Abdul. “Pugen més per després baixar una mica i que estiguem contents”, afegeix la Carme.

Pugen més per despre´s baixar una mica i que després estiguem contents”.