Dimecres, 29 de setembre de 2021 - Edició 1160
La República

Sassoli obre tot sol el ple de l’Eurocambra des d’Estrasburg per subratllar la “capitalitat europea” de la ciutat

ACN Brussel·les.-El president de l’Eurocambra, David Sassoli, ha obert aquest dilluns la sessió plenària d’aquesta setmana tot sol des de la seu de la institució a Estrasburg. Després que les […]

Avatar
Agències 14/12/2020

ACN Brussel·les.-El president de l’Eurocambra, David Sassoli, ha obert aquest dilluns la sessió plenària d’aquesta setmana tot sol des de la seu de la institució a Estrasburg. Després que les sessions plenàries se celebrin des de fa 10 mesos a Brussel·les i de manera telemàtica per la pandèmia, Sassoli ha viatjat aquesta setmana a la ciutat francesa per subratllar la seva “capitalitat europea” i els “vincles” de la institució amb la ciutat. “Tenim un vincle amb aquesta ciutat perquè ho diuen els tractats i per la història”, ha dit Sassoli, que amb el viatge ha volgut enviar un “senyal d’amistat i proximitat” a Estrasburg.

Després de 10 mesos sense celebrar sessions plenàries a Estrasburg, Sassoli ha assegurat que avaluaran la situació sanitària després de les festes per veure si és possible tornar-hi. “Tenim la confiança que al Nadal tindrem el regal de les vacunes i podrem anar tornant a la normalitat”, ha dit el president de l’Eurocambra.