Dimarts, 27 de juliol de 2021 - Edició 1097
La República

SAP-Fepol reclama que es tanquin les comissaries dels Mossos on se superen les temperatures que marca la llei

ACN Barcelona.-El Sindicat Autònom de Policia (SAP-Fepol) ha demanat per escrit a la directora general de la Inspecció de Treball, María Luz Bataller, que tanqui les comissaries dels Mossos d’Esquadra […]

Avatar
Agències 03/07/2019

ACN Barcelona.-El Sindicat Autònom de Policia (SAP-Fepol) ha demanat per escrit a la directora general de la Inspecció de Treball, María Luz Bataller, que tanqui les comissaries dels Mossos d’Esquadra “que incompleixen la normativa vigent sobre temperatures”. Segons el sindicat, en alguns locals se “superen amb escreix” els 27 graus que marca la normativa vigent, cosa que suposa “un greu atemptat a la salut” dels treballadors i dels usuaris dels complexos policials. La formació lamenta que aquesta qüestió es denuncia “cada estiu” al Comitè de Seguretat i Salut Laboral del Departament d’Interior però que no s’aconsegueixen solucions, i per això demana a la Inspecció de Treball que actuï “de manera immediata” per garantir “les condicions mínimes de treball”.

De la mateixa manera, SAP-Fepol ha instat Bataller a sancionar el Departament d’Interior per infraccions greus i molt greus de la normativa davant del que consideren “inacció” dels responsables de l’administració catalana.