Edició 1891

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de setembre del 2023
Edició 1891

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de setembre del 2023

Santander i Mapfre s’alien per vendre hipoteques inverses en una nova societat

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – El Banc Santander i el grup Mapfre han decidit aliar-se per vendre hipoteques inverses a través d’una nova societat participada al 50% per la distribució exclusiva d’aquest producte a l’Estat a través de la xarxa de les dues companyies. Les hipoteques inverses són préstecs en els quals l’entitat bancaria abona una renda mensual al client a canvi d’oferir l’habitatge com a garantia. Amb aquest acord, les dues empreses aposten per liderar el negoci d’hipoteca inversa al mercat espanyol i oferir serveis especialment dissenyats per al segment sènior, potenciant aquest tipus de productes, que ofereixen “una alternativa als més grans de 65 anys per complementar els seus ingressos” de les pensions.

El director general de Banca Comercial de Santander Espanya, Ángel Rivera, i el vicepresident de Mapfre i conseller delegat de la companyia a Iberia, José Manuel Inchausti, han signat aquest dimarts l’acord de repartiment del 50% de la societat conjunta que operarà, una vegada obtingudes les preceptives autoritzacions, com a establiment financer de crèdit per desenvolupar la hipoteca inversa.

Publicitat

Aquest producte es pot complementar amb una assegurança de rendes vitalícies que els garanteixi el mateix nivell d’ingressos de per vida.

La creació d’aquesta societat és un pas més en la relació que el Santander i Mapfre van començar a forjar fa tres anys, quan les dues companyies van assolir un acord per distribuir assegurances d’empreses i automòbils, multirisc comerç, multirisc pimes i assegurances de responsabilitat civil.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió