Dilluns, 14 de juny de 2021 - Edició 1054
La República

Santa Teresa de Jesús i la filòsofa Simone Weill inspiren el nou espectacle d’Andrés Corchero al Mercat de les Flors

ACN Barcelona.-‘Teresa’, el nou espectacle Andrés Corchero, pretén acostar-se a la mística a partir del cos i de la dansa en aquest muntatge creat arran de dues obres: ‘El libro […]

Avatar
Agències 01/03/2021

ACN Barcelona.-‘Teresa’, el nou espectacle Andrés Corchero, pretén acostar-se a la mística a partir del cos i de la dansa en aquest muntatge creat arran de dues obres: ‘El libro de la vida’, de Santa Teresa de Jesús, i ‘La gravedad y la gracia’, de la filòsofa i activista Simone Weil. “S’ha intentat fer un trencaclosques i veure que ens interessava d’aquests textos i com es podrien convertir en dansa”, ha apuntat Corchero. Com ha explicat el Mercat, damunt l’escenari “hi ha sis dones, sis ballarines de diferents edats, estils i procedències, sis ‘Tereses’ actuals que ballen soles i en companyia, a la recerca del lloc de trobada entre allò humà i allò diví”. L’espectacle es podrà veure aquesta setmana al Mercat de les Flors de dijous a diumenge.

Fa uns anys, com a professor de l’Escola Superior d’Art dramàtic de l’Institut del Teatre, Corchero va dirigir un taller amb alumnes de quart d’Interpretació. En aquest, va plantejar el projecte a partir de diversos escrits al voltant de la mística ‘Teresa’.