Dilluns, 26 de setembre de 2022 - Edició 1523
La República

Sant Pere de Torelló tanca parcs infantils i cancel·la les activitats durant una setmana per “l’alt risc de rebrot”

ACN Sant Pere de Torelló.-L’Ajuntament de Sant Pere de Torelló (Osona) ha tancat des d’aquest dimecres els parcs infantils i ha cancel·lat les activitats programades durant una setmana seguint les […]

Agències 18/03/2021

ACN Sant Pere de Torelló.-L’Ajuntament de Sant Pere de Torelló (Osona) ha tancat des d’aquest dimecres els parcs infantils i ha cancel·lat les activitats programades durant una setmana seguint les indicacions del Procicat. S’han tancat places i pistes poliesportives i s’han cancel·lat les activitats esportives, extraescolars i religioses. Segons el consistori, des de fa un mes es van disparar els rebrots de covid-19 i actualment la situació epidemiològica al municipi és “greu”. El risc de rebrot se situa entorn del 3 mentre que la mitjana de Catalunya està per sota de l’1. El seu alcalde, Jordi Fàbrega, ha enviat un missatge per les xarxes socials demanant màxima cautela i evitar fer trobades per aconseguir millorar la situació en aquest poble de 2.500 habitants.

“Tots els casos són fruit de relacions socials, dinars i trobades”, remarca l’alcalde de Sant Pere de Torelló. D’aquí a una setmana, es tornarà a valorar la situació i el Procicat decidirà si cal mantenir-les.