Dissabte, 1 d'abril de 2023 - Edició 1710
La República

Sant Pere de Ribes estrenarà el festival d’humor Siscòmedy

ACN Sant Pere de Ribes – Els dos nuclis de Sant Pere de Ribes (Garraf) acolliran la primera edició del festival teatral Siscòmedy entre el 24 i el 26 de […]

Agències 09/03/2023

ACN Sant Pere de Ribes – Els dos nuclis de Sant Pere de Ribes (Garraf) acolliran la primera edició del festival teatral Siscòmedy entre el 24 i el 26 de març. La cita, impulsada per Sis Producciones, planteja dos recorreguts a diferents punts emblemàtics de Ribes i les Roquetes, on s’interpretaran breus espectacles d’humor. Cada ruta tindrà tres xous i la previsió és que els espectadors les puguin fer totes dues. “Volem unir els dos nuclis a través del teatre oferint una programació variada mitjançant la comèdia social”, afirma Alberto Trejo, co organitzador de Siscòmedy. A Ribes, els espectacles es faran al Castell, a la carpa de circ de Can Puig i al Centre Cultural. A les Roquetes seran al Teatre la Bòbila, el Mercat La Sínia i el pati de la Vinya d’en Petaca.

Les rutes es podran recórrer divendres i dissabte, mentre que diumenge 26 està reservat a la gala de cloenda. Les entrades per cadascun dels itineraris tenen un preu de 10 euros.