Dimarts, 28 de setembre de 2021 - Edició 1160
La República

Sant Fruitós de Bages confina la residència d’avis municipal després que set usuaris presentin febre

ACN Manresa.-Sant Fruitós de Bages ha confinat la residència d’avis municipal El Lledoner després que aquest cap de setmana set usuaris hagin presentat febre. Segons explica l’Ajuntament, s’ha activat el […]

Avatar
Agències 30/03/2020

ACN Manresa.-Sant Fruitós de Bages ha confinat la residència d’avis municipal El Lledoner després que aquest cap de setmana set usuaris hagin presentat febre. Segons explica l’Ajuntament, s’ha activat el protocol de confinament a les habitacions, i d’actuacions de desinfecció especial a l’interior de tot l’edifici. Es dona el cas que aquest mateix cap de setmana, a la residència Bell Repòs de Súria també s’han donat els primers casos. Es tracta de dues persones amb símptomes lleus.

En el cas de Sant Fruitós, després que els usuaris presentessin simptomatologia, un equip de sanitaris del CatSalut va visitar als residents i s’està a l’espera de conèixer els resultats. Preventivament s’han equipat totes les habitacions dels residents amb taules individuals per poder-hi menjar. A banda dels usuaris, expliquen en un comunicat, hi ha personal de baixa laboral per febre, motiu pel qual s’ha optat per reforçar la plantilla amb treballadors d’altres centres.