Diumenge, 26 de setembre de 2021 - Edició 1158
La República

Sant Cugat engega una prova pilot de bus a demanda per connectar els seus parcs empresarials amb Barcelona

ACN Barcelona.-L’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès posarà en marxa a partir del 13 d’octubre una prova pilot de bus a demanda per connectar els seus parcs empresarials amb Barcelona. […]

Avatar
Agències 08/10/2020

ACN Barcelona.-L’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès posarà en marxa a partir del 13 d’octubre una prova pilot de bus a demanda per connectar els seus parcs empresarials amb Barcelona. Concretament, el projecte consisteix en oferir un servei de bus que al matí, segons la demanda que es rebi, establirà diversos punts de recollida a prop d’estacions de metro de Barcelona i enllaçarà directament amb empreses situades en parcs empresarials de Sant Cugat que quedin lluny del transport públic, com can Magí o algunes zones de can Sant Joan. El servei també cobrirà la tornada a la tarda a Barcelona. La prova funcionarà fins el mes de novembre i, de moment, serà gratuïta.

L’Ajuntament, conjuntament amb la consultoria d’innovació FACTUAL i altres entitats d’àmbit internacional, participa en el projecte europeu CommINSAFE (Commuting with Shared Mobility Covid-free, dins el marc de l’EIT Urban Mobility), que té l’objectiu de millorar la mobilitat diària de les persones que treballen en àrees geogràfiques on el transport públic no té una connexió directa.