Dimecres, 22 de setembre de 2021 - Edició 1154
La República

Sant Cugat demana al govern espanyol que aprovi la suspensió del pagament de lloguers

ACN Sant Cugat del Vallès.-L’equip de govern de Sant Cugat del Vallès demana que el Consell de Ministres acordi suspendre temporalment, i mentre duri l’estat d’alarma, el pagament de lloguers […]

Avatar
Agències 30/03/2020

ACN Sant Cugat del Vallès.-L’equip de govern de Sant Cugat del Vallès demana que el Consell de Ministres acordi suspendre temporalment, i mentre duri l’estat d’alarma, el pagament de lloguers d’habitatges, oficines i locals comercials, a qui ha vist reduït els seus ingressos arran de la crisi del coronavirus. L’executiu local considera que aquesta mesura s’hauria d’haver pres la setmana passada davant l’arribada del final del mes i per tant el moment d’abonar els lloguers. “Ha de permetre donar aire a les famílies, empreses, autònoms i comerços que han vist com els seus ingressos i facturació s’han vist reduïts dràsticament d’un dia per l’altre”, apunten els responsables municipals.

Proposen que propietaris i arrendataris es posin d’acord a nivell particular per ajornar els pagament de les quotes mentre s’allargui l’estat d’alarma i renegociar-los en funció dels ingressos familiars i la facturació que les empreses, els comerços i els autònoms preveuen tenir de cara els propers mesos.