Dilluns, 20 de setembre de 2021 - Edició 1152
La República

Sant Cugat del Vallès programa 14 espectacles de música, teatre i dansa per la tardor

ACN Barcelona.-Després de l’èxit de l’edició d’estiu del ‘Sant Cugat a Escena’, l’Ajuntament ha programat un total de 14 espectacles de música, teatre i dansa durant la tardor que es […]

Avatar
Agències 09/09/2020

ACN Barcelona.-Després de l’èxit de l’edició d’estiu del ‘Sant Cugat a Escena’, l’Ajuntament ha programat un total de 14 espectacles de música, teatre i dansa durant la tardor que es podran gaudir del 17 de setembre a l’11 d’octubre. El Claustre del Monestir i el Celler Modernista seran els dos escenaris on es podran veure les propostes en directe amb aforament limitat i complint les mesures de seguretat. En el capítol musical, destaquen noms com el quartet vocal Qvinta Essençia, l’orquestra de música barroca Vespres Arnadí o Gemma Humet Trio. La dansa vindrà de la mà de l’espectacle ‘Cronexiones’, mentre que els Tallers de Teatre Sílvia Servan s’encarregaran de portar el teatre al Celler amb el show ‘Lliga Improsionant’.

La recaptació de les entrades es destinarà a La Marató de TV3 per pal·liar els efectes de la covid-19.El Sant Cugat a Escena reprèn així l’edició celebrada el mes de juliol, que va assolir un gran èxit de públic i de visualitzacions de les emissions dels actes per YouTube. Els espectacles van acumular 736 espectadors presencials i 2.435 digitals i es van recaptar 6.000 euros que es destinaran a projectes sociosanitaris per combatre els efectes de la Covid-19.