Divendres, 7 d'octubre de 2022 - Edició 1533
La República

Sant Climent aparta Ismael Mora del govern municipal mentre se l’investiga per un presumpte cas d’assetjament sexual

ACN Sant Climent de Llobregat.-L’Ajuntament de Sant Climent de Llobregat ha instat al primer tinent d’alcalde encarregat d’Urbanisme i Transport, Ismael Mora, que abandoni les seves responsabilitats al govern municipal […]

Agències 11/06/2021

ACN Sant Climent de Llobregat.-L’Ajuntament de Sant Climent de Llobregat ha instat al primer tinent d’alcalde encarregat d’Urbanisme i Transport, Ismael Mora, que abandoni les seves responsabilitats al govern municipal mentre el seu partit, ERC, resol el procediment obert per un presumpte assetjament sexual. La decisió del consistori arriba l’endemà que la formació republicana suspengués Mora de militància cautelarment per seguir amb la investigació. Tot i que els fets no s’haurien produït a l’Ajuntament, el cas ha estat traslladat a la Comissió d’Igualtat per estudiar-lo i, en cas que pertoqui, prendre les decisions oportunes. L’Ajuntament també ha acceptat que Elisabeth Marcos rellevi Ismael Mora en les seves responsabilitats.

Segons ha explicat ERC, el passat mes de març es va rebre una denúncia assenyalant Mora com a possible autor d’un cas “greu” d’assetjament sexual, motiu pel qual es va iniciar el procediment establert en el protocol per la prevenció i eradicació de l’assetjament sexual de què disposa el partit.