Dimarts, 15 de juny de 2021 - Edició 1055
La República

Sant Carles de la Ràpita regularà l’aparcament de la zona del Garbí aquest estiu

ACN Sant Carles de la Ràpita.-La zona d’aparcament de la platja de Garbí de Sant Carles de la Ràpita passarà a ser regulada i de pagament a partir del pròxim […]

Avatar
Agències 28/05/2021

ACN Sant Carles de la Ràpita.-La zona d’aparcament de la platja de Garbí de Sant Carles de la Ràpita passarà a ser regulada i de pagament a partir del pròxim mes de juliol. El ple de l’Ajuntament ha aprovat aquest divendres establir l’estacionament limitat i el control horari en aquest espai amb la voluntat d’evitar aglomeracions turístiques. La zona taronja s’activarà a partir del dia 1 de juliol i es mantindrà fins el 15 de setembre, en horari de nou del matí a vuit del vespre. La taxa serà de 0,90 euros l’hora i els usuaris que paguin l’impost de circulació a la Ràpita tindran dues hores d’estacionament gratuïtes.

La mesura ha comptat amb el suport dels grups d’ERC, JxCAT i Més Ràpita. El PSC s’ha abstingut amb l’argument que abans d’aprovar aquesta proposta caldria valorar com seran les entrades i sortides de la piscina.Paral·lelament, en la sessió d’aquest divendres tots els partits han aprovat per unanimitat una moció d’alcaldia en defensa del sector pesquer català davant de la normativa europea que preveu reduir els dies de pesca d’arrossegament a favor de la sostenibilitat. Addicionalment, i també per unanimitat, el ple ha acordat renovar pròximament la maquinària de la flota de la brigada municipal.