Dilluns, 21 de juny de 2021 - Edició 1061
La República

Sant Adrià i Endesa s’alien per regularitzar el subministrament elèctric a diversos blocs del barri de la Mina

ACN Sant Adrià de Besòs.-L’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs i Endesa han posat en marxa una campanya per regularitzar el subministrament elèctric a vuit blocs dels carrers Llevant i […]

Avatar
Agències 03/03/2021

ACN Sant Adrià de Besòs.-L’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs i Endesa han posat en marxa una campanya per regularitzar el subministrament elèctric a vuit blocs dels carrers Llevant i Mart, al barri de la Mina. En aquest carrers hi ha un total de 330 habitatges i es calcula que el 46% -uns 150 habitatges– estan en situació irregular. L’any 2019 ja es va fer una campanya similar als carrers Venus i Saturn, on es va aconseguir que es regularitzessin gairebé el 60% dels habitatges que es trobaven en situació irregular. L’Ajuntament i la companyia avisen que la manipulació de les instal·lacions suposa un greu perill per a les persones i per al conjunt dels edificis perquè s’eleva el risc potencial de que hi hagi un curtcircuit o un incendi.

A través de la campanya es facilita als veïns els tràmits per donar d’alta el subministrament i l’accés al descompte del bo social per a llars vulnerables, en aquells casos que sigui pertinent. Aquesta mateixa setmana s’ha començat a fer seguiment dels habitatges del número 14 del carrer Mart i la previsió es fer un bloc cada mes al llarg de tot aquest any.