Dilluns, 21 de juny de 2021 - Edició 1061
La República

Sanitaris per la República denuncia suposades “irregularitats” en la gestió de la tresoreria de l’antic equip directiu

ACN Barcelona.-Sanitaris per la República ha denunciat suposades “irregularitats” en la gestió de la tresoreria durant l’etapa de l’antic equip directiu. A través d’un comunicat, la nova junta – que […]

Avatar
Agències 28/02/2021

ACN Barcelona.-Sanitaris per la República ha denunciat suposades “irregularitats” en la gestió de la tresoreria durant l’etapa de l’antic equip directiu. A través d’un comunicat, la nova junta – que s’ha mostrat totalment aliena als responsables – ha assegurat que ja està treballant per solucionar els fets de la forma més “ràpida, clara i transparent” possible. De fet, ha subratllat que actualment no hi ha cap investigació externa, ni tampoc cap episodi de difamació de rumors que hagi propiciat el seu descobriment. “Tenim el compromís de ser una associació impecable”, ha recordat, tot i que també ha volgut demanar disculpes per avançat.

El passat 19 de desembre es va constituir en assemblea la nova Junta Directiva de Sanitaris per la República, arran de la dimissió del president de l’entitat i, com a conseqüència, de la resta de membres que l’havien acompanyat fins al moment.Al comunicat, la nova junta explica que a causa d’aquest canvi, treballen per “estar al corrent” de la situació actual, després de ser coneixedors de diverses irregularitats relacionades amb la gestió dels comptes. Uns fets que, apunten, els han “sorprès” i els quals volen aclarir, “posant els mitjans necessaris” per evitar que “es tornin a repetir”.Des de la nova junta han afegit que resten a disposició de qualsevol persona per tal de resoldre els dubtes que hi hagi al respecte. “Volem remarcar que seguirem als carrers per estar al vostre costat i tenir cura de vosaltres”, han assenyalat al comunicat, “la nostra lluita és la mateixa que la vostra”.