Dimarts, 21 de setembre de 2021 - Edició 1153
La República

Sanitaris de l’hospital de Calella s’allotgen en apartaments turístics

ACN Calella.-Professionals sanitaris de l’Hospital Sant Jaume de Calella (Maresme) s’allotjaran a partir d’aquest dijous en apartaments turístics de la ciutat. La propietat de l’hotel i els apartaments Neptuno ha […]

Avatar
Agències 01/04/2020

ACN Calella.-Professionals sanitaris de l’Hospital Sant Jaume de Calella (Maresme) s’allotjaran a partir d’aquest dijous en apartaments turístics de la ciutat. La propietat de l’hotel i els apartaments Neptuno ha cedit gratuïtament 25 habitatges per a aquells sanitaris que han d’assumir llargues distàncies entre el seu domicili i l’hospital o bé per a aquells que es volen aïllar del seu entorn familiar perquè tenen persones vulnerables a prop. D’altra banda, els professionals d’aquest centre hospitalari tenen també a la seva disposició dues autocaravanes que es podrien aparcar davant mateix de l’hospital, però aquest recurs, ara per ara, encara no s’ha activat.

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva afegeix aquests apartaments als catorze que ja disposa a Lloret de Mar (Selva), pensants per als professionals sanitaris de l’Hospital de Blanes. En aquest sentit, la directora de Recursos Humans de la Corporació, Natàlia Codina, agraeix la col·laboració desinteressada d’ajuntaments, hotelers i empreses del territori.