Divendres, 30 de setembre de 2022 - Edició 1527
La República

Sánchez supera l’examen del debat de l’estat de la nació amb nota

ACN Barcelona – Titulars diversos als diaris d’aquest dijous. ‘El País’: “Sánchez logra apoyos a su plan fiscal y Podemos pide más subidas”. I també: “Marruecos señala a España por […]

Agències 13/07/2022

ACN Barcelona – Titulars diversos als diaris d’aquest dijous. ‘El País’: “Sánchez logra apoyos a su plan fiscal y Podemos pide más subidas”. I també: “Marruecos señala a España por las muertes en la valla de Melilla”. ‘El Periódico’ fa balanç de l’examen al president del govern espanyol: “Sánchez cierra el debate apuntalando su mayoría”. I a sota: “La cultura catalana todavía sufre las consecuencias de la pandemia”. ‘El Punt Avui’ segueix l’actualitat de la demanda d’electricitat: “Pic de llum”. A la fotografia central, dues dones refresquen dos nens en unes fonts de Sabadell: “Perill de calor i sequera extremes”.

‘La Vanguardia’ aporta xifres esfereïdores: “La guerra d’Ucraïna causa una mitjana de 230 morts cada dia”. El tema central indica: “El Regne Unit espera la pitjor onada de calor de la història”.

‘La Razón’ obre amb titular polític: “El debate aleja las expectatives de pactos de Estado entre PSOE y PP”. I en segon terme: “El Gobierno logra la reforma del CGPJ sin escuchar a los jueces”.

‘Ara’, en clau política: “JxCat marca més distància amb el diàleg”. El tema s’il·lustra amb una fotografia que mostra el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, parlant aquest dimecres amb la portaveu de Junts al Congrés, Míriam Nogueras, durant el debat de l’estat de la nació.

La inflació disparada és el tema de portada del diari ‘ABC’: “Castigo al bolsillo”. Tema monogràfic que també destaca: “Los precios de los productos básicos de la cesta de la compra disparan la inflación hasta el 10,2%, el dato más alto desde hace cuarenta años”.

I ‘El Mundo’, que cita el comissari europeu de Justícia, Didier Reynders: “Actuaremos contra España si no renueva y luego reforma el CGPJ”. I en segon terme: “El giro de Sánchez descoloca a Díaz sólo cinco días después de lanzar su marca”.