Diumenge, 26 de març de 2023 - Edició 1704
La República

Sánchez s’enfronta al debat de l’estat de la nació

ACN Barcelona – Titulars diversos als diaris d’aquest dimarts. ‘El País’: “Sánchez planteará nuevas medidas de protección social para clases medias”. Alhora destaca: “El Gobierno mantiene la reforma exprés del […]

Agències 11/07/2022

ACN Barcelona – Titulars diversos als diaris d’aquest dimarts. ‘El País’: “Sánchez planteará nuevas medidas de protección social para clases medias”. Alhora destaca: “El Gobierno mantiene la reforma exprés del CGPJ al fracasar la negociación con el PP”. ‘El Periódico’, a l’entorn de la crisi energètica provocada per la guerra de Rússia: “La rebaixa del proveïment de gas rus inquieta la UE”. I en clau local: “El comerç del Gòtic demana auxili”. ‘El Punt Avui’, a l’entorn del futur de la presidenta del Parlament: “Pressió a Borràs”. El segon titular és per a l’àmbit de la salut: “Sense noves restriccions al pic de la setena onada”.

‘La Vanguardia’ subratlla l’enfrontament entre els dos partits principals de l’Estat: “L’executiu desisteix de pactar amb el PP per renovar el Poder Judicial”. I al costat, afirma: “Sánchez llança avui mesures econòmiques per impulsar la legislatura”.

‘La Razón’, a punt per a l’examen al govern al Congrés dels Diputats: “Los socios de Sánchez marcaran distancia en el debate de la nación”. I a sota: “Gobierno y PP rompen la negociación sobre la renovación del CGPJ”.

‘Ara’ afirma: “ERC s’obre a negociar la reforma del delicte de sedició amb el PSOE”. Tema d’àmbit social al capdamunt de la primera pàgina: “El ‘mercat de la misèria’ s’enquista als carrers del Raval”.

‘ABC’ indica, a hores de la gran cita al Congrés: “Gobierno y PP rompen la negociación del CGPJ la víspera del debate del estado de la nación”. I en segon terme: “Pánico en Alemania por el parón del mayor gasoducto de Europa”.

I ‘El Mundo’, també com a prèvia del debat de l’estat de la nació: “La crisis desborda a Sánchez y le obliga a anunciar más medidas”. I també: “Moncloa no renuncia al control del TC y frustra el pacto del CGPJ con el PP”.