Dimecres, 28 de setembre de 2022 - Edició 1525
La República

Sánchez salva el pla anticrisi sense ERC

ACN Barcelona – Titulars diversos als diaris d’aquest divendres. ‘El País’, amb el pla anticrisi del govern espanyol, aprovat amb equilibris parlamentaris: “Sánchez salva el plan de ayudas pese al […]

Agències 29/04/2022

ACN Barcelona – Titulars diversos als diaris d’aquest divendres. ‘El País’, amb el pla anticrisi del govern espanyol, aprovat amb equilibris parlamentaris: “Sánchez salva el plan de ayudas pese al rechazo de PP y ERC”. I a sota: “Adiós a Juan Diego, actor total y rojo”. L’espionatge a independentistes, present a totes les portades, com la d”El Periódico’: “Govern i Esquerra intenten superar el cas Pegasus”. A sota: “Els pagaments del gas rus obren una bretxa en les sancions de la UE”. ‘El Punt Avui’, també amb el ‘Catalangate’: “Llicència per espiar”. El rotatiu entrevista la directora del film ‘Alcarràs’, Carla Simón: “No hi ha relleu generacional al camp, n’estan farts”.

‘La Vanguardia’, en clau de política espanyola, esquitxada per l’escàndol del ‘Catalangate’: “Sánchez salva amb Bildu el pla anticrisi entre avisos d’inestabilitat”. Al capdamunt, la gira de comiat d’una llegenda: “L’any Serrat arrenca a Nova York”.

‘Ara’, també amb la polèmica per l’espionatge a independentistes: “Bildu salva el decret de mesures per la guerra malgrat el Catalangate”. Al costat: “Catalunya, tercera comunitat amb l’atur més baix”.

‘La Razón’, sobre les conseqüències del ‘Catalangate’: “Moncloa usará la “mesa de diálogo” para atraer de nuevo a ERC”. I al costat: “La reforma laboral se estrena con 100.000 empleos perdidos”.

‘ABC’, també amb les conseqüències polítiques de l’espionatge amb Pegasus a independentistes catalans: “Bildu rescata a Sánchez y el independentismo recibe su recompensa”. Tema monogràfic que també indica: “Horas después de la votación, los secesionistas obtenían cuatro de los diez puestos de la comisión de secretos”.

I ‘El Mundo’, també amb els nous equilibris parlamentaris al Congrés derivats del ‘Catalangate’: “Sánchez desprecia al PP en favor de Bildu para salvar su decreto”. I a sota: “La Audiencia investiga al autor del informe como ‘cerebro tecnológico’ de Tsunami Democràtic”.