Diumenge, 2 d'octubre de 2022 - Edició 1528
La República

Sánchez retreu a Abascal el discurs antifeminista: “De quin museu surten vostès?”

ACN Madrid – El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha retret al líder de Vox, Santiago Abascal, que empri un discurs antifeminista. “Els espanyols ja no creuen que l’única […]

Agències 12/07/2022

ACN Madrid – El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha retret al líder de Vox, Santiago Abascal, que empri un discurs antifeminista. “Els espanyols ja no creuen que l’única finalitat del sexe sigui la reproducció. La pregunta que caldria fer-se és de quin museu surten vostès”, ha replicat Sánchez aquest dimarts en el debat de política general. El cap de l’executiu també ha fet referència a la celebració de l’orgull LGTBI. “Els que es pregunten per què s’ha de continuar celebrant, vostès són la resposta”, ha dit Sánchez, que ha defensat que caldria tornar Vox “a l’armari de la història”. Sánchez ha criticat que el partit d’ultradreta no aporta solucions i ha preguntat quin problema veuen en gravar grans empreses.

“Quin problema tenen en què també les grans entitats hi posin el coll? Seria positiu que d’aquesta cambra sortís un gran acord unànime de totes les forces parlamentàries”, ha reblat.