Dimarts, 21 de setembre de 2021 - Edició 1153
La República

Sánchez promet 150 milions d’euros pel Fons Verd del Clima

ACN Barcelona.-El president espanyol en funcions, Pedro Sánchez, ha anunciat en la primera jornada de la Cimera sobre Acció Climàtica de l’ONU que Espanya contribuirà amb 150 milions d’euros durant […]

Avatar
Agències 24/09/2019

ACN Barcelona.-El president espanyol en funcions, Pedro Sánchez, ha anunciat en la primera jornada de la Cimera sobre Acció Climàtica de l’ONU que Espanya contribuirà amb 150 milions d’euros durant quatre anys al Fons Verds del Clima. La iniciativa pretén ajudar als països en desenvolupament a adaptar-se al canvi climàtic i mitigar-ne els efectes. “Espanya estarà a la Vanguardia d’una transició ecològica justa que no deixi a ningú enrere”, ha dit Sánchez. El líder socialista també ha anunciat l’aportació de dos milions d’euros al Fons d’Adaptació en el marc de la Convenció del Clima, ratificant l’esmena de Kigali al Protocol de Montreal. A la cimera, Sánchez també ha demanat “teixir complicitats” amb el sector privat per fer front al canvi climàtic.

Durant la cimera a Nova York, Sánchez també s’ha trobat amb el secretari general de l’ONU, António Guterres i amb el president de l’Assemblea General, Tijjani Muhammad-Bande.