Divendres, 27 de gener de 2023 - Edició 1646
La República

Sánchez limita el preu dels tests d’antígens

ACN Barcelona.-Titulars diversos als diaris d’aquest divendres. ‘El País’ subratlla la pugna del PP amb el govern espanyl pels fons europeus: “Génova secunda a Ayuso y enreda en la justicia […]

Agències 14/01/2022

ACN Barcelona.-Titulars diversos als diaris d’aquest divendres. ‘El País’ subratlla la pugna del PP amb el govern espanyl pels fons europeus: “Génova secunda a Ayuso y enreda en la justicia los fondos europeos”. A sota, internacional: “China pone un pie en Marruecos”. El Periódico subratlla un nou aspecte de la pandèmia: “La sisena onada porta més nens que mai a l’hospital”. Com a segon tema: “Escrivá proposa quotes d’entre 183 i 1.266 euros per als autònoms”. ‘El Punt Avui’ destina la part principal de la portada a la limitació del cost dels TAR: “2,94 euros, preu màxim dels tests”. Al costat: “El govern espanyol respon a Aragonès amb “llei i Constitució””.

‘La Vanguardia’ considera com a primer titular les novetats a l’entorn de la vacunació contra la covid-19: “Espanya activa la quarta dosi i amplia la tercera als més grans de 18 anys”. Encapçala la portada una entrevista al basquetbolista Ricky Rubio: “D’aquí un any tornaré més fort”.’La Razón’ analitza les aliances polítiques del govern estatal: “La reforma tensa la relación entre el Gobierno y ERC”. A la fotografia principal, un farmacèutic descontent amb el topall als TAR: “Precio máximo de los test: 2,94 euros”.’Ara’, també amb els TAR: “2,94 euros, el preu màxim des test d’antígens”. A la fotografia central, el testimoni d’un dels desallotjats de la nau del carrer Progrés de Badalona: “No tinc un altre lloc per viure”.’ABC’ obre amb l’afectació que la pandèmia causa a l’economia: “Ómicron retrasa la recuperación del motor turístico hasta 2023”. A la part central, el vessant judicial de la crisi sanitària: “La prescripción evita a las autonomías tener que pagar una fortuna a sus sanitarios”.I ‘El Mundo’, a l’entorn de la immersió lingüística: “Un instituto de Manresa, primero en rebelarse contra el 25%”. Al costat: “El Gobierno fija un precio de 2,94 euros para los test, un 50% más que en Europa”.