Dimarts, 27 de setembre de 2022 - Edició 1524
La República

Sánchez, Illa i Iglesias, citats a la comissió d’investigació de residències de gent gran per al 23 de novembre

ACN Barcelona.-El president de la comissió d’investigació sobre la gestió de les residències de gent gran durant la crisi de la covid-19, Vidal Aragonés, ha informat aquest dijous als diputats […]

Agències 12/11/2020

ACN Barcelona.-El president de la comissió d’investigació sobre la gestió de les residències de gent gran durant la crisi de la covid-19, Vidal Aragonés, ha informat aquest dijous als diputats membres d el’ens que s’ha fixat data per a les compareixences dels màxims responsables polítics de l’Estat i del Govern en la matèria d’estudi. Així, s’han citat a comparèixer a la propera sessió, convocada pel 23 de novembre, el president espanyol, Pedro Sánchez, el vicepresident segon, Pablo Iglesias, i el ministre Salvador Illa. Igualment, s’han fixat les compareixences dels consellers de Treball i Afers Socials, Chakir el Homrani, i de Salut, Alba Vergés, per la sessió del 7 de desembre.

La intenció de les compareixences demanades és que els responsables polítics donin compte al Parlament del paper que va desenvolupar l’administració pública en elements com la gestió de la crisi, el tractaments als malalts i residents, o la provisió d’EPIS i d’altres recursos per les residències de gent gran.