Dimecres, 28 de juliol de 2021 - Edició 1098
La República

Sánchez explica que el govern espanyol prepara un pla d’inversions públiques de 150.000 MEUR per presentar a la UE

ACN Madrid.-El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha explicat que el seu executiu està preparant un pla d’inversions de 150.000 milions d’euros que portarà a Brussel·les perquè sigui finançat […]

Avatar
Agències 03/07/2020

ACN Madrid.-El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha explicat que el seu executiu està preparant un pla d’inversions de 150.000 milions d’euros que portarà a Brussel·les perquè sigui finançat pel fons de recuperació de la Unió Europea. Sánchez ha dit que el pla tindrà una inversió pública de 150.000 MEUR i també mobilitzarà recursos privats addicionals. La vicepresidenta tercera i ministra d’Afers Econòmics, Nadia Calviño, és l’encarregada d’elaborar-lo i suposarà la “posada en marxa de projectes per transformar des d’un punt de vista positiu” l’economia espanyola, segons ha dit Sánchez aquest divendres a l’acte de signatura del pacte per a l’ocupació amb els agents socials.

“Tot i l’envergadura” del que ja s’ha posat en marxa, “no ens quedarem aquí”, ha dit Sánchez.Segons el cap de l’executiu espanyol, l’acte amb els agents socials és una “crida a la confiança en Espanya”, que depèn dels fons europeus. El pla estarà a punt “aviat” per fer front al “desafiament majúscul” que suposa la recuperació.