Edició 1769

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 30 de maig del 2023
Edició 1769

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 30 de maig del 2023

Sánchez: “El del PSOE és l’únic projecte polític que existeix al país”

|

- Publicitat -

ACN Madrid – El president del govern espanyol i secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, ha afirmat aquest dilluns que el del PSOE és “l’únic projecte polític que existeix a aquest país”. L’endemà de l’anunci de la candidatura de la seva vicepresidenta segona, Yolanda Díaz, a la que no ha citat en cap moment, ha preferit contrastar la seva proposta amb la del “soroll” de la dreta i l’extrema dreta, i ha apuntat que “si hi ha un partit amb un projecte polític amb quadres, equip i programa, és el PSOE”. Ho ha fet en un acte a Albacete amb 650 assistents, segons l’organització, on ha demanat el vot pels candidats socialistes a les eleccions del 28-M.

Durant l’acte, Sánchez ha fet bandera de les seves polítiques i ha assegurat que Espanya “és el país amb més pau social d’Europa”. “Només cal mirar als països del nostre entorn per veure que estem encertant l’orientació de les polítiques que estem posant en marxa”.

Publicitat

Segons Sánchez, la pau social s’aconsegueix mitjançant el diàleg i l’acord amb els agents socials, i amb la defensa de l’interès de la majoria dels ciutadans, “que és el que fa aquest govern”.

En aquest sentit, ha recordat que el seu govern ha desplegat 45.000 milions d’euros en ajudes públiques per plantar cara als efectes de la pandèmia i la guerra d’Ucraïna. “Utilitzarem tots els recursos de l’Estat perquè durant aquesta guerra es protegeixi les classes mitjanes, els treballadors i les seves famílies”, ha sentenciat.

Sánchez ha anat més enllà per contraposar la resposta del seu govern a la que hauria donat un govern del PP. “Si hem superat totes aquestes calamitats reivindicant la nostra forma de fer política, imagineu el que serem capaços de fer quan el vent bufi a favor”, ha sentenciat.

Per això ha demanat el vot pels candidats del PSOE a les eleccions del 28-M. “No tingueu dubte que mentrestant, nosaltres, des del govern, defensarem l’interès de la majoria, que és per tot allò que la ciutadania es va mobilitzar durant la crisi financera i ara nosaltres portem al Butlletí Oficial de l’Estat”.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió