Dimecres, 4 d'agost de 2021 - Edició 1105
La República

Sánchez diu que no es “desentén del futur” dels treballadors de Nissan i que vol impulsar la Zona Franca

ACN Madrid .-El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, diu que el govern espanyol no és “desentén“ del “present i el futur” dels treballadors de Nissan a Barcelona i que […]

Avatar
Agències 02/07/2020

ACN Madrid .-El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, diu que el govern espanyol no és “desentén“ del “present i el futur” dels treballadors de Nissan a Barcelona i que estan treballant amb la Generalitat per impulsar no només el futur d’aquestes persones sinó també el de la Zona Franca. Durant l’entrevista a la Sexta, Sánchez ha dit que l’objectiu passa per convertir aquesta zona en un “pol d’una cosa nova” vinculada a la “transició en mobilitat i en el sector de l’automoció que s’ha de produir”. El cap de l’executiu també ha qualificat “l’error” la decisió de la companyia. “Primer perquè la planta de Barcelona és competitiva i el país és competitiu en fabricació”, ha dit.

També ha afirmat que la companyia ja tenia prevista la decisió abans de la crisi i que és “irracional” mantenir-se al Regne Unit quan el país sortirà de la UE.