Edició 1779

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 09 de juny del 2023
Edició 1779

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 09 de juny del 2023

Sánchez demana un “suport massiu” a Collboni el 28-M per recuperar la “millor versió” de Barcelona

|

- Publicitat -

ACN Sant Adrià de Besòs – El president espanyol, Pedro Sánchez, ha demanat un “suport massiu” el 28-M cap al candidat del PSC a Barcelona, Jaume Collboni, perquè recuperi la “millor versió” de la ciutat com a alcalde. En un acte a Sant Adrià de Besòs, aquest dijous al vespre, Sánchez ha donat suport al cap de llista socialista, i li ha garantit que la Moncloa posarà “totes les eines” perquè Collboni compleixi amb el seu compromís de fer de l’habitatge un bé accessible i digne a la capital catalana. Al seu torn, l’alcaldable ha replicat al candidat de Junts, Xavier Trias, que aquest matí ha dit que amb 3.000 euros no s’arriba a final de mes: “Però on viu aquest home, i amb qui parla?”. L’acte ha començat amb gairebé una hora de retard.

Durant la seva intervenció, Sánchez ha afirmat que la “millor etapa” de Barcelona ha coincidit sempre amb alcaldes socialistes. En aquest sentit, el president espanyol ha asseverat que no té “cap dubte” que les “ganes de canvi” es materialitzaran el dia de les eleccions municipals amb un “suport massiu” al PSC i a Collboni a la capital catalana.

Publicitat

Sánchez ha afegit que l’Estat necessita que “grans ciutats” com Barcelona es posin “al costat” del govern estatal per “tirar endavant” l’agenda de la Moncloa.

El president espanyol ha tret pit de la seva obra de govern, i ha citat les lleis d’educació, de Formació Professional, de la ciència, universitats, l’ingrés mínim vital, el Pacte de Toledo, la reforma laboral, i l’augment del salari mínim interprofessional. Per concloure que també ha aconseguit la “convivència” a Catalunya.

De la seva banda, Collboni ha afegit que a ell el que li preocupa és la gent que té un salari mínim i no sap com fer-s’ho: “Que pregunti al caixer d’un supermercat”.

Durant el fòrum Barcelona Tribuna de ‘La Vanguardia’ <a href=”https://www.acn.cat/new/b3a10637-9861-48a4-866f-de3a9ca03469/texts”>Trias ha afirmat</a> aquest matí: “Un senyor que està cobrant 3.000 euros, de cop es troba que li han apujat la hipoteca o el gas se li ha disparat, i no pot arribar a final de mes”.

Collboni també ha assegurat que el PSC guanyarà les eleccions municipals i que Barcelona tornarà a tenir un alcalde socialista: “És un clam, ho diuen les enquestes, els experts, el cor i la raó”.

El candidat -que ha barrejat el català i el castellà durant la seva intervenció- ha conclòs que vol una ciutat que “abraci” tota Catalunya, i que “torni a abraçar” Espanya.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió