Dissabte, 3 de desembre de 2022 - Edició 1591
La República

Sánchez demana als grups parlamentaris que donin suport als pressupostos generals perquè protegeixen la “majoria social”

ACN Praga – El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha demanat aquest dijous als grups parlamentaris que donin suport als pressupostos generals de l’Estat de 2023. El mateix dia […]

Agències 06/10/2022

ACN Praga – El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha demanat aquest dijous als grups parlamentaris que donin suport als pressupostos generals de l’Estat de 2023. El mateix dia que la ministra d’Hisenda, María Jesús Montero, ha portat el projecte de comptes pactat entre PSOE i Unides Podem al Congrés, Sánchez ha reivindicat des de Praga, on es troba en el marc de la reunió de la Comunitat Política Europea, uns pressupostos que busquen protegir la “majoria social”. A l’arribada a la trobada, el president del govern espanyol ha celebrat la proposta de la Comissió Europea de fixar un límit al preu del gas que s’utilitza per a la generació elèctrica i a les importacions de gas. “Ens sentim reflectits en aquestes propostes”, ha dit.

Sobre el projecte de pressupostos generals, el president del govern espanyol ha reivindicat qeue augmenten d manera “substantiva” la despesa social per protegir la “majoria social” i “es complementen” amb una reforma fiscal que demana un “major esforç” als més rics.