Edició 1891

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de setembre del 2023
Edició 1891

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de setembre del 2023

Sánchez crida a votar “en positiu” i oblidant la “intolerància, el soroll i la crispació que vol instal·lar una minoria”

|

- Publicitat -

ACN Madrid – El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha fet una crida aquest diumenge a votar “en positiu” i oblidant la “intolerància, el soroll i la crispació que tracta d’instal·lar una minoria”. Justament, Sánchez ha estat escridassat per algun elector tot just abans de fer declaracions que li ha etzibat “Que te vote Txapote”, en referència a la polèmica per les llistes de Bildu. El president ha votat al col·legi Nuestra Señora del Buen Consejo, a Moncloa. “Aquesta és la pena que tenim per desgràcia. Tenim els intolerants, la desqualificació, el soroll”, ha lamentat. Després de fer les declaracions a la premsa, un altre grup ha aplaudit el president.

Sánchez ha remarcat que aquestes eleccions són molt importants, i s’ha mostrat convençut que la majoria de la població votarà “en positiu”, i “votant allò important, que és la sanitat pública, l’educació pública i les polítiques d’habitatge dels nostres joves”.

Publicitat

Segons el president del govern espanyol, que no ha acceptat preguntes dels mitjans, com més gent voti aquest diumenge, més fortes seran les institucions i la democràcia.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió