Edició 1772

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 02 de juny del 2023
Edició 1772

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 02 de juny del 2023

Sánchez celebra les dades de l’OCDE sobre l’increment de l’economia i les contraposa a “l’apocalipsi” anunciat pel PP

|

- Publicitat -

ACN Madrid – El president del govern espanyol i secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, ha celebrat aquest dimarts en un míting a Badajoz les dades de l’OCDE que apunten a un creixement de l’economia espanyola que duplica la mitjana europea al primer trimestre del 2023. Segons Sánchez, aquest és un “èxit de país” que també demostra que “l’apocalipsi” anunciat pel PP “no arriba mai”. “La dreta porta des que soc president del govern anunciant l’apocalipsi de tot tipus: que s’enfonsa Espanya, que Espanya l’aparten de la comunitat internacional i que no pinta res a Europa”, ha dit, però “el que arriba són bones notícies sobre l’economia espanyola”.

Segons Sánchez, malgrat les dificultats d’una pandèmia i una guerra, el seu govern ha aconseguit que aquesta “sigui la legislatura de la pau social, de l’ocupació i dels drets”.

Publicitat

“Avui l’OCDE, que és una de les principals institucions de les economies avançades del món, ha dit que l’economia espanyola ha crescut en un 3,8% al primer trimestre, quan la mitjana europea és de l’1,7%”.

Aquest, ha dit, no és un èxit del govern, sinó un “èxit de país” que s’ha sabut sobreposar a una pandèmia i una guerra, i ho ha fet “amb un cop de mà” del govern espanyol.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió