Edició 1777

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 07 de juny del 2023
Edició 1777

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 07 de juny del 2023

Sánchez celebra l’aprovació de la llei d’habitatge: “Estem canviant el paradigma i deixant enrere el model neoliberal”

|

- Publicitat -

ACN Madrid – El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha comparegut –sense preguntes- davant els mitjans al pati del Congrés per expressar la seva satisfacció per l’aprovació de la llei d’habitatge i donar les gràcies als grups que han donat suport al text. “Estem canviant el paradigma i deixant enrere el model neoliberal que va portar especulació, corrupció i dolor social”, i “estem posant les bases per a una nova política d’habitatge que doni resposta als problemes dels ciutadans”, perquè l’accés a l’habitatge “és la font del 70% de la desigualtat que pateixen els joves” i hauria de ser “un dret, no un problema”. Segons

Sánchez també s’ha felicitat pels resultats de l’Enquesta de Població Activa (EPA) del primer trimestre de 2023 que s’han fet públics aquest dijous. Malgrat que l’atur va augmentar en 103.800 persones a tot l’Estat, el nombre d’afiliats a la Seguretat Social va arribar als 20,5 milions, dades que perfilen el millor trimestre des de 2008.

Publicitat

 

“Mai hem tingut aquests nivells d’ocupació i d’estabilitat laboral, que estan molt vinculats a la política econòmica i a la reforma laboral”, ha dit Sánchez, que ha afirmat que el seu govern “està deixant enrere el paradigma neoliberal que contraposava creixement a drets socials”, perquè “estem demostrant que es pot créixer creant drets”.

 

Sánchez també ha afirmat que l’oposició de dretes està a la “deriva” perquè planteja boicotejar la llei de l’habitatge a les seves comunitats i se “salta a la torera” les sentències europees sobre Doñana. “No hi ha lideratge dins del PP, i recordo al PP que les lleis es compleixen, les sentències judicials europees sobre Doñana s’acaten, i la posició d’Espanya es defensa”.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió