Edició 1772

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 02 de juny del 2023
Edició 1772

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 02 de juny del 2023

Sánchez acusa el PP d’enterbolir la campanya electoral i demana aglutinar el vot progressista en el PSOE

|

- Publicitat -

ACN Madrid – El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha acusat aquest dijous el PP d'”insultar, desqualificar i enterbolir” la campanya electoral, però ha afirmat que els populars “no pararan el PSOE”, que “guanyarà” les eleccions del 28-M. En un acte a Madrid amb 2.500 assistents, ha fet una crida a “tots els votants progressistes” de la Comunitat de Madrid a “concentrar el vot en el PSOE” per “dir adeu a Ayuso, a Almeida i a tots els alcaldes del PP” i “obrir un tema d’avenços, progrés i dignitat”.

Ha estat el primer i últim acte de Sánchez amb els candidats a la comunitat i a l’ajuntament de Madrid, Juan Lobato i Reyes Maroto. Al contrari que Feijóo, Sánchez no ha fet cap referència als casos de suposada compra de vots que s’han produït arreu de l’Estat.

Publicitat

El líder del PSOE ha destacat les seves iniciatives sobre habitatge que busquen, ha dit, “construir el cinquè pilar de l’estat del benestar”. En aquest marc, ha recordat que aquest dijous s’ha publicat al BOE la primera llei d’habitatge de l’Estat. El PP, ha dit, ja ha anunciat un recurs al TC i que la derogarà quan governi, perquè quan parla d’habitatge “la dreta parla de negoci, i nosaltres de drets”.

Sánchez també ha destacat les bones dades de l’OCDE que apunten a un creixement de l’economia espanyola, una caiguda de l’atur i les bones perspectives de futur. “L’apocalipsi” de la dreta, ha afirmat, “no arriba”, mentre que el govern espanyol treballa per acompanyar el creixement amb drets socials i per una reducció de la desigualtat salarial entre homes i dones.

“No arriba l’apocalipsi, sinó el creixement, la filiació i una resposta molt diferent” a la que va donar la dreta a la crisi. “Nosaltres mai parlarem de miracle econòmic ni direm que Espanya va bé, perquè hi ha molts problemes a resoldre”, però “sí que direm que a Espanya li senten molt millor les nostres polítiques”, ha dit.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió