Dissabte, 19 de juny de 2021 - Edició 1059
La República

Sàmper rebutja que Catalunya hagi d’avançar el toc de queda perquè Madrid “ha fomentat la interacció social”

ACN Barcelona.-El conseller d’Interior, Miquel Sàmper, ha rebutjat aquest dimecres que Catalunya hagi d’avançar el toc de queda. Segons ha afirmat en roda de premsa, la situació epidemiològica està “funcionant […]

Avatar
Agències 24/03/2021

ACN Barcelona.-El conseller d’Interior, Miquel Sàmper, ha rebutjat aquest dimecres que Catalunya hagi d’avançar el toc de queda. Segons ha afirmat en roda de premsa, la situació epidemiològica està “funcionant bé” perquè s’han pres mesures restrictives. Per això, no pot estar d’acord que pel fet que Madrid “ha considerat legítimament fomentar la interacció social” o que pugui venir gent d’altres localitats altres comunitats hagin d’adoptar mesures més restrictives. “El que no seria coherent, ni lògic, ni just és que Catalunya, el País Valencià o Euskadi hagin de complir ara mesures més restrictives que ja han complert perquè altres no les han complert abans”, ha dit citant tres comunitats com a exemple.

Les dades epidemiològiques a Catalunya, ha reiterat, mostren un repunt “lent però controlat”. “Entenem que les mesures s’hauran de prendre seguint aquesta línia”, ha dit. De fet, ha insistit que dijous defensaran que no s’endureixin les restriccions i se segueixi amb la línia actual.