Divendres, 24 de març de 2023 - Edició 1702
La República

Sàmper es compromet a continuar impulsant la millora de recursos per al cos de Bombers

ACN Barcelona.-El Conseller d’Interior, Miquel Sàmper, ha mantingut la primera reunió amb els comandaments del Cos de Bombers i de la Direcció General de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments (DGPEIS), […]

Agències 09/09/2020

ACN Barcelona.-El Conseller d’Interior, Miquel Sàmper, ha mantingut la primera reunió amb els comandaments del Cos de Bombers i de la Direcció General de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments (DGPEIS), comprometent-se a continuar la millora de recursos materials i personals per al cos, del qual ha dit que és “un orgull del país”. Sàmper ha poat en valor la tasca realitzada per Miquel Buch en aquest sentit. Els comandaments i l’equip de la Direcció General han informat al conseller de l’evolució de la campanya forestal d’aquest estiu i dels principals reptes de futur, com ara el desenvolupament del Pla Bombers 2025, que inclou diverses inversions en adquisició de material, rehabilitació d’instal·lacions i ampliació del planter.

En aquesta primera reunió de treball, a la seu d’Interior, hi han assistit, entre d’altres, la secretària general del Departament d’Interior, Beth Abad; el director general de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments, Manel Pardo; l’inspector sots-director general Operatiu, David Borrell; l’inspector sots-director general Tècnic, Antonio Ramos, i el sots-director general d’Administració i Recursos Humans de la DGPEIS, Joan Navarro. També hi han assistit els caps de regió de les diverses Regions d’Emergències.