Dimarts, 21 de setembre de 2021 - Edició 1153
La República

Samantha Martin & Delta Sugar i Band of Friends són els primers noms del Festival Internacional Blues de Cerdanyola

ACN Cerdanyola del Vallès.-Samantha Martin & Delta Sugar i Band of Friends són els primers noms confirmats per a la 30a edició del Festival Internacional Blues de Cerdanyola (Vallès Occidental), […]

Avatar
Agències 26/07/2021

ACN Cerdanyola del Vallès.-Samantha Martin & Delta Sugar i Band of Friends són els primers noms confirmats per a la 30a edició del Festival Internacional Blues de Cerdanyola (Vallès Occidental), que se celebrarà entre els dies 1 i 10 d’octubre en diversos emplaçaments de la ciutat. La cita dedicarà aquest any el programa a retre homenatge al guitarrista Amadeu Casas de la mà de la seva filla Erxart, així a oferir l’habitual repertori de concerts amb músics convidats que completen un cartell que es farà públic en la seva totalitat el proper mes de setembre. Entre d’altres, l’actuació de Band of Friends durà a Cerdanyola Gerry McAvoy, baixista de Rory Gallager durant més de 20 anys, i Brendan O’Neill, el seu bateria durant més d’una dècada.

Tot i que el trentè aniversari s’havia de fer al 2020, la pandèmia va obligar a reformular la cita amb una edició limitada per la pandèmia. Per aquest motiu, no es compta com a tal, donat que es va rebatejar com l’edició 29 i mig, desplaçant els actes de l’aniversari a la tardor d’aquest 2021.El cartell d’enguany és obra del fotògraf Manuel Outumuro.