Divendres, 24 de març de 2023 - Edició 1702
La República

Salvem la Devesa, PSC i ERC reclamen a Madrenas actualitzar el pla d’usos del parc perquè no sigui “un calaix de sastre”

ACN Girona.-La plataforma Salvem la Devesa, el PSC i ERC han fet front comú i reclamen a l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, que s’actualitzi el pla d’usos del parc perquè […]

Agències 02/10/2019

ACN Girona.-La plataforma Salvem la Devesa, el PSC i ERC han fet front comú i reclamen a l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, que s’actualitzi el pla d’usos del parc perquè deixi de ser “un calaix de sastre” i no s’hi permetin activitats “agressives” que el malmetin. D’entrada, tant la plataforma com els grups asseguren que aquest mateix octubre ja estaran amatents per veure com l’equip de govern gestiona el campament dels firaires (perquè part de les caravanes continuaran dins el parc). Asseguren, a més, que cal dur a terme millores urgents a la Devesa (sobretot, en mobiliari i enllumenat) i exigeixen a l’alcaldessa que tregui “dels llimbs” el Pla Especial, que porta un any i mig al calaix. Asseguren que el document no pot “dormir eternament” i li demanen a Marta Madrenas que, si té clar que no vol aplicar-lo, en declari la caducitat.