Dimecres, 22 de setembre de 2021 - Edició 1154
La República

Salut vacunarà sense cita prèvia als campus de la UPC de Castelldefels i Vilanova

ACN Barcelona.-El Departament de Salut obrirà dos punts de vacunació sense cita prèvia aquesta setmana als campus de Castelldefels i Vilanova i la Geltrú de la Universitat Politècnica de Catalunya […]

Avatar
Agències 13/09/2021

ACN Barcelona.-El Departament de Salut obrirà dos punts de vacunació sense cita prèvia aquesta setmana als campus de Castelldefels i Vilanova i la Geltrú de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), coincidint amb l’inici del curs acadèmic. Dimarts 14 i dimecres 15 de setembre vacunarà a Castelldefels d’11h a 17h, al costat de la cafeteria. Dijous 16 i divendres 17 de setembre ho farà al vestíbul del campus de Vilanova i la Geltrú, també d’11h a 17h. La previsió és administrar la primera dosi de vacuna a totes les persones que formin part de la comunitat universitària per reforçar la protecció del col·lectiu vers la covid-19 i garantir així la màxima presencialitat durant el curs.

Per vacunar-se caldrà presentar la targeta sanitària o algun document d’identificació (DNI, NIE o passaport). Tot i que la mesura s’adreça a la comunitat universitària, el Departament de Salut apunta que també s’atendrà la resta de la població major de 12 anys que ho necessiti.