Dijous, 29 de juliol de 2021 - Edició 1098
La República

Salut torna a impulsar cribratges intensius en sis municipis de la Regió Metropolitana Nord

ACN Sabadell.-El Departament de Salut duu a terme aquesta setmana i fins dissabte una nova acció de cribratges intensius en sis municipis de la Regió Metropolitana Nord. Les proves es […]

Avatar
Agències 09/12/2020

ACN Sabadell.-El Departament de Salut duu a terme aquesta setmana i fins dissabte una nova acció de cribratges intensius en sis municipis de la Regió Metropolitana Nord. Les proves es fan a Badalona, Sant Adrià de Besòs, les Franqueses del Vallès, Granollers, Rubí i Sabadell. Els tests es fan en equipaments que cedeixen els ajuntaments, i van adreçats a majors de 16 anys. Depenent de la localitat, es duen a terme tests antigènics ràpids o PCR. En les localitats on es repeteix l’acció, com és el cas de Badalona, Granollers o Sabadell, en aquesta ocasió s’actuen en altres àrees de la localitat amb l’objectiu de frenar l’expansió del virus. En la darrera setmana, Salut va detectar 135 casos positius a partir de les 19.713 proves fetes.

El municipi de la Regió Metropolitana Nord on més positius es van registrar va ser Terrassa, amb un total de 50, 47 dels quals al barri de Ca n’Anglada i tres més a Can Parellada. El segueix Badalona, amb 23 casos a Sant Roc, i Santa Coloma de Gramenet, amb vint a Fondo.Pel que fa a Sabadell, se’n van detectar setze, nou dels quals a Ca n’Amiguet, sis a Can Puiggener, i un a Torre-romeu. A Granollers i Canovelles se’n van registrar dotze, mentre que a Ripollet i a Santa Perpètua de Mogoda la xifra va ser de set en cada una de les localitats.