Dimarts, 27 de setembre de 2022 - Edició 1523
La República

Salut retirarà la setmana vinent la carpa de suport al CUAP de Prat de la Riba de Lleida

ACN Lleida.-El Departament de Salut retirarà entre dilluns i dimarts de la setmana vinent la carpa de suport al Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Prat de la Riba de […]

Agències 11/11/2020

ACN Lleida.-El Departament de Salut retirarà entre dilluns i dimarts de la setmana vinent la carpa de suport al Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Prat de la Riba de Lleida. D’aquesta manera, atendrà la petició que li havia fet arribar l’Ajuntament de Lleida ja que la carpa es troba situada al mig del carrer Salmerón i talla el trànsit en aquest vial. En aquest sentit, el veïnat de la zona havia demanat a través de la Paeria aquesta millora viària. Un cop es retiri la carpa de suport, l’atenció als pacients amb malalties respiratòries que acull es traslladarà a l’interior de l’edifici o en mòduls al carrer sense tallar el trànsit, en funció de les necessitats i l’evolució de la situació sanitària, segons han explicat fonts municipals.

La carpa es va instal·lar al passat mes de juliol i té com a funció principal separar l’atenció dels pacients amb malalties respiratòries, sospitosos de patir covid-19, de la resta, per evitar contactes i disposar de més espai per a poder fer les proves PCR i per a tota l’atenció sanitària. Aquest servei segueix sent necessari i se seguirà prestant, a dins mateix de l’edifici de l’ambulatori, on s’alliberaran espais, o en uns nous mòduls que s’instal·larien a l’exterior sense interrompre el trànsit.El veïnat de la zona del carrer Salmerón havia traslladat a l’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, la necessitat de tornar a obrir aquest carrer al trànsit per millorar la mobilitat a la zona i no perjudicar els comerços.El CUAP de Prat de la Riba obre cada dia les 24 hores, des del passat 5 d’octubre i un cop transcorregut un mes d’aquest canvi horari quan ja s’ha pogut comprovar com això afectava el seu funcionament, Salut ha acceptat la petició de la Paeria.