Dijous, 17 de juny de 2021 - Edició 1056
La República

Salut nomena Mariona Creus presidenta del Consell de Govern de la Corporació Sanitària Parc Taulí

ACN Barcelona.-El Departament de Salut ha nomenat Mariona Creus presidenta del Consell de Govern de la Corporació Sanitària Parc Taulí, segons ha informat el Govern. L’executiu indica que el Servei […]

Avatar
Agències 16/06/2020

ACN Barcelona.-El Departament de Salut ha nomenat Mariona Creus presidenta del Consell de Govern de la Corporació Sanitària Parc Taulí, segons ha informat el Govern. L’executiu indica que el Servei Català de la Salut ha optat per una especialista en gestió sanitària “amb una àmplia experiència”. També ha indicat que Creus, que serà la primera dona que dirigirà aquest consorci sanitari, destaca per la seva trajectòria en l’àmbit de la gestió i la infermeria. Ha estat presidenta del Col·legi d’Infermeria de Barcelona, degana del Consell de col·legis d’infermeria de Catalunya i disposa, entre altres títols, d’un màster en gestió sanitària. La nova presidenta del consorci, a més, te un estreta vinculació amb la ciutat i amb el seu teixit associatiu.

Mariona Creus rellevarà del càrrec al fins ara president del Consell, Modesto Custodio, un cop finalitzat el seu mandat a principis d’aquest mes de juny. El Departament de Salut ha agraït la tasca de Custodio.Amb el nomenament de Mariona Creus, aquesta mateixa setmana, el Departament de Salut reforça una governança “coherent” amb les línies estratègiques definides pel Servei Català de la Salut, promovent iniciatives i sinergies amb les institucions, les entitats i la ciutadania, afirma el Govern.