Dijous, 23 de setembre de 2021 - Edició 1154
La República

Salut nomena els nous delegats de la conselleria i gerents del Servei Català de la Salut

ACN Barcelona.-El Departament de Salut ha nomenat els nous delegats de la conselleria i els gerents territorials de quatre regions sanitàries del Servei Català de la Salut. Dolça Cortasa serà […]

Avatar
Agències 22/07/2021

ACN Barcelona.-El Departament de Salut ha nomenat els nous delegats de la conselleria i els gerents territorials de quatre regions sanitàries del Servei Català de la Salut. Dolça Cortasa serà la nova gerent a la Regió Sanitària del Camp de Tarragona, en substitució de Ramón Descarrega. Joan Nin ha estat nomenat responsable de la Regió de les Terres de l’Ebre, en substitució de Mar Lleixà. Felip Benavent ha esdevingut nou gerent de la Regió de l’Alt Pirineu i Aran, unes funcions que abans ocupava Divina Farreny. Imma Cervós ha estat nomenada gerent de la Regió de la Catalunya Central, cobrint la vacant de Núria Puig, jubilada i substituïda en funcions per Teresa Sabaté.

Segons s’indica des del Departament, els nomenaments responen al procés per configurar un nou equip directiu territorial que garanteixi l’efectivitat en la implementació de les polítiques de salut, atenent a la diversitat i les necessitats de les diverses regions.