Dijous, 24 de juny de 2021 - Edició 1064
La República

Salut intervé una residència de gent gran a Canet de Mar amb 40 residents i 11 professionals contagiats de covid-19

ACN Barcelona.-El Departament de Salut ha intervingut la residència La Llar de l’Hotel Maricel Tercera Edat de Canet de Mar atesa la situació epidemiològica i assistencial del centre. Dels 46 […]

Avatar
Agències 16/11/2020

ACN Barcelona.-El Departament de Salut ha intervingut la residència La Llar de l’Hotel Maricel Tercera Edat de Canet de Mar atesa la situació epidemiològica i assistencial del centre. Dels 46 residents, 40 han donat positiu per covid-19, així com 11 dels 20 professionals que hi treballen. Dels residents positius, tres han estat hospitalitzats per símptomes greus i 6 han estat traslladats la residència Orpea de Girona per baixar la pressió assistencial i permetre una millor sectorització. A partir d’ara, doncs, la gestió provisional del centre l’assumirà Suara Serveis SCCL que es farà càrrec de la dotació amb personal propi i els treballadors que ja disposa la residència quedaran sota la seva direcció.

Des del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies s’ha reforçat la plantilla, i des de l’Atenció Primària s’ha destinat un equip de metge i infermera per fer el seguiment sanitari dels residents.Salut ha adoptat la intervenció com a mesura, atès que els informes constaten que el centre es troba en una situació excepcional d’impossibilitat per complir amb l’Ordre SND/265/2020, de 19 de març, de mesures relatives a les residències de persones grans i centres sociosanitaris davant la situació de crisi ocasionada per la covid-19.