Diumenge, 19 de setembre de 2021 - Edició 1151
La República

Salut confirma la mort de 5 persones més amb coronavirus i 73 nous positius a les comarques de Lleida

ACN Lleida.-El Departament de Salut ha confirmat que en les darreres hores han mort tres persones amb coronavirus a la Regió Sanitària de Lleida i dues més a la de […]

Avatar
Agències 31/03/2020

ACN Lleida.-El Departament de Salut ha confirmat que en les darreres hores han mort tres persones amb coronavirus a la Regió Sanitària de Lleida i dues més a la de l’Alt Pirineu i Aran, amb la qual cosa la xifra de víctimes mortals registrades fins ara és de 55 al conjunt de la demarcació lleidatana. Pel que fa als nous casos detectats, sumen un total de 73, 49 dels quals a Lleida i 24 a l’Alt Pirineu i Aran, fent que el nombre total d’afectats sigui de 825. Mentre, 267 persones es troben ingressades en diferents centres hospitalaris de les comarques de Lleida, 52 d’aquestes a l’UCI, i les altes acumulades al territori superen el centenar; amb 71 donades a la regió de Lleida i 37 a la de l’Alt Pirineu i Aran.

Actualment, a la Regió Sanitària de Lleida hi ha 224 persones ingressades, 138 d’aquestes a l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida, on 95 d’elles es troben estables a planta i 43 a l’UCI. Mentre, 35 més estan a l’Hospital Universitari de Santa Maria de Lleida, 26 de les quals a planta i 9 a l’UCI i n’hi ha unes altres 51 en llits de centres privats, totes estables a planta. En les darreres hores, a més, s’han donat d’alta 12 persones.Pel que fa a la Regió Sanitària de l’Alt Pirineu i Aran, hi ha 43 persones ingressades a planta en diferents equipaments sanitaris. Així, 10 estan a l’Espitau Val d’Aran, 18 més a l’Hospital Comarcal del Pallars a Tremp, uns altres 5 a la Fundació Sant Hospital de la Seu d’Urgell i els darrers 10 es troben a l’Hospital de Cerdanya. En aquest àmbit territorial, 5 persones han rebut l’alta en les darreres hores, entre ells un pacient de 93 anys que estava ingressat a la capital alturgellenca.