Dimecres, 16 de juny de 2021 - Edició 1056
La República

Salut confirma dues noves morts per coronavirus a Lleida i ja són 5 les víctimes a la demarcació

ACN Lleida.-El Departament de Salut ha confirmat aquest diumenge la mort de dues persones més amb coronavirus a les comarques de Lleida. Amb aquestes, ja són cinc el total de […]

Avatar
Agències 22/03/2020

ACN Lleida.-El Departament de Salut ha confirmat aquest diumenge la mort de dues persones més amb coronavirus a les comarques de Lleida. Amb aquestes, ja són cinc el total de víctimes a la demarcació. Entre dimarts i dimecres, tres persones van perdre la vida com a conseqüència de la covid-19, dues persones d’edat avançada amb patologies prèvies i un home d’uns 50 anys amb discapacitat. A més, el departament també ha registrat 14 nous positius a la demarcació i ja són 163 els casos de coronavirus a les comarques lleidatanes.

De les 81 persones que es troben ingressades en centres hospitalaris amb coronavirus, 45 estan a l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida, 35 de les quals estan estables a planta i 10 es troben a l’UCI. 18 persones més estan ingressades a l’Hospital Universitari de Santa Maria de Lleida, dos de les quals es troben a l’UCI i 16 estables a planta. Tant els 6 casos ingressats a l’Hospital Comarcal del Pallars de Tremp com les 4 persones que es troben ingressades a l’Espitau de la Val d’Aran estan estables a planta, mentre que unes altres 6 persones estan ingressades en centres privats.