Dissabte, 12 de juny de 2021 - Edició 1052
La República

Salut comença aquest divendres els cribratges amb automostra a la Regió Sanitària de la Catalunya Central

ACN Artés.-Salut començarà aquest divendres la campanya de cribratges massius amb automostra a la Regió Sanitària de la Catalunya Central. En concret, la primera població en acollir les proves serà […]

Avatar
Agències 29/04/2021

ACN Artés.-Salut començarà aquest divendres la campanya de cribratges massius amb automostra a la Regió Sanitària de la Catalunya Central. En concret, la primera població en acollir les proves serà Artés (Bages). A partir de la setmana que ve també es farà a Santa Margarida de Montbui (Anoia), Torelló (Osona), Berga, Solsona i a dos punts de Manresa. El cribratge s’adreça a persones de menys de 70 anys asimptomàtiques, que no hagin passat la covid-19 en els darrers tres mesos i que no hagin completat la pauta de vacunació. Els resultats es donen a conèixer en 24-72 hores a través de l’aplicació ‘La Meva Salut’.

Els interessats en participar al cribratge d’aquest divendres a Artés, podran recollir el kit d’autopresa en un espai designat al CAP Artés entre les 10 i les 13h del matí. El cribratge serà seriat, de manera que cada participant podrà fer-se una PCR cada quinze dies mentre duri la realització del cribratge al territori.