Dimarts, 15 de juny de 2021 - Edició 1055
La República

Salut argumenta que no es pot parlar de repunt amb la dada de dimarts i recorda que inclou PCR fetes en dies anteriors

ACN Barcelona.-El Departament de Salut argumenta que no es pot parlar de repunt amb la dada de nous positius que es va fer pública dimarts a la nit, i recorda […]

Avatar
Agències 20/05/2020

ACN Barcelona.-El Departament de Salut argumenta que no es pot parlar de repunt amb la dada de nous positius que es va fer pública dimarts a la nit, i recorda que inclou proves PCR fetes en dies anteriors però notificades ahir. Els 2.830 positius reportats inclouen doncs proves fetes també en dies anteriors. Fonts de Salut insisteixen, a més, que amb dades d’un sol dia mai es pot parlar de rebrot, sinó que cal mirar les tendències. De fet, del 19 de maig hi ha constància ara mateix de 52 casos positius nous, però aquesta dada s’haurà de completar en els propers dies quan es reportin més PCR referents a casos de dimarts. El 15 de maig hi ha 259 casos i el 16, 96, però són xifres que poden anar creixent quan es trametin més PCR positives fetes aquell dia.

Les mateixes fonts han afegit també que cal tenir en compte que ja s’estan fent proves a la primària, el que fa que creixin els casos confirmats.