Dijous, 17 de juny de 2021 - Edició 1057
La República

Salt endurirà la lluita contra l’incivisme amb càmeres als contenidors i sancions

ACN Salt .-L’Ajuntament de Salt (Gironès) endurirà aquesta tardor la lluita contra l’incivisme, el mal ús dels contenidors i de la recollida selectiva. Durant quatre mesos, un equip d’agents cívics […]

Avatar
Agències 20/08/2019

ACN Salt .-L’Ajuntament de Salt (Gironès) endurirà aquesta tardor la lluita contra l’incivisme, el mal ús dels contenidors i de la recollida selectiva. Durant quatre mesos, un equip d’agents cívics han estat informant sobre el nou sistema de residus implantat fa un any i ara estan estudiant un sistema de sancions que pot suposar multes d’entre 750 i 3.000 euros. Paral·lelament, l’equip de govern treballa en altres mesures com ara la instal·lació de càmeres de videovigilància al voltant dels contenidors “més conflictius”. El regidor de Serveis Urbans, Josep Valentí, assegura que no és un problema de contenidors sinó de comportaments i que treballen per “aplicar tolerància zero davant l’incivisme”.

Una altra de les mesures que el consistori ha posat en marxa en els últims mesos ha estat la detecció de persones que han deixat bosses fora dels contenidors quan encara no estaven plens. En concret, s’han obert fins a 400 bosses i s’han localitzat 154 usuaris que havien comès infraccions.